BOGDAN NICA (PLR): MONICA MACOVEI ARATĂ CĂ TUPEUL NU ARE LIMITE

0
523

Secretarul general adjunct al PLR, Bogdan Nica, a declarat că un politician care denigrat imaginea propriei țări, precum Monica Macovei, nu ar trebui, din punct de vedere moral, să candideze la Președinția României. Bogdan Nica a precizat că, la momentul referendumului din 2012, Monica Macovei a făcut toate eforturile pentru a defăima imaginea României în Europa și a mințit instituțiile europene cu privire la situația existentă în România.

,,Însăși candidatura Monicăi Macovei este o sfidare la adresa românilor. Macovei este unul dintre principalii vinovați pentru menținerea lui Băsescu la putere încă doi ani de zile. Un astfel de om nu va putea convinge niciodată că are intenții sincere. Alături de Traian Băsescu, Monica Macovei a manipulat întreaga Europă, anunțând o presupusă încălcare a statului de drept. Acest lucru este o minciună, pentru care nimeni nu a tras-o la răspundere pe doamna Macovei. Sper că electoratul să o sancționeze, deoarece, după Traian Băsescu, este cel mai dăunător politician pentru România.

Prin candidatura să, Macovei arată că tupeul său nu are limite. Aceasta este imaginea asociată cu deturnarea votului a 7,4 milioane de români, care au dorit demiterea lui Băsescu. Cu toate acestea, Monica Macovei vrea acum să ceară votul celor pe care i-a jignit, într-un mod fără precedent, în vara lui 2012. Monica Macovei nu este nimic altceva decât unul dintre candidații care fac jocurile politice ale lui Traian Băsescu”, a declarat Bogdan Nica.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.