DENISA, FOSTA ,,ACTRIŢĂ”, DIN NOU ÎN LUMINA REFLECTOARELOR(TĂINUITOARE… SAU NU), ÎN CAZUL DUBLEI CRIME DE LA MERIŞ

0
7430

Ieri seară, poliţia a reuşit să reţină făptaşii dublului asasinat de la Meriş, în care cele două victime au fost carbonizate într-un autoturismului înmatriculat în Bulgaria.

                      Proprietarul autoturismului, domiciliat în Filiaşi, judeţul Dolj alături de tânăra din Turceni, Gorj au sfârşit în urma unei neînţelegeri pornite de la traficul de substanţe psihotrope.

          În urma cercetărilor, poliţiştii din Gorj, au reuşit să identifice 4 suspecţi: D.B.A, I.D, M.C.F şi B.M.D, toţi domiciliaţi în municipiul Motru, judeţul Gorj, ce se fac răspunzători de moartea celor doi.

               Denisa Ş. , fosta ,,actriţă”  din Motru, împreună cu fratele unuia dintre suspecţi (n.r.- M.A) nu se fac răspunzături pentru moartea celor doi (fiind doar tăinuitori), aceştia aflând ulterior, chiar de la suspecţi,  amănunte despre oribila crimă din comuna Broşteni. ,,Actriţa” a lăsat producţiile de scurt sau lung metraj, pentru lucrări cu greutate, ce o plasează, din nou în lumina reflectoarelor chiar dacă  şi pentru 24 de ore. Procurorul, din Severin , a aflat,  că este chiar adevărat!

              A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.