UN DECENIU DE ARTE MICI

Artiştii români de pretutindeni sunt aşteptaţi la concursul deceniului, Salonul de Pictură „Arte Mici”. ,,S-a dat verde “ la înscrieri, iar lucrările pot fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 28 februarie 2019.

0
706

Artiştii români de pretutindeni sunt aşteptaţi la concursul deceniului, Salonul de Pictură „Arte Mici”. ,,S-a dat verde “ la înscrieri, iar lucrările pot fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 28 februarie 2019.

      ORGANIZATORI ŞI PARTENERII ÎŞI PROPUN UN CONCURS DE ,,NOTA 10”

     Organizatori şi partenerii îşi doresc ca toti participanţii să fie de ,,nota 10”, iar ei vor face posibil, ca în fiecare an, să acorde premii în multiplu de 10.

      Salonul de Pictură „ARTE MICI” (eveniment clandestin de formă, pată şi culoare) este organizat şi în acest an de Florin Preda-Dochinoiu, Primăria Municipiului Motru, Casa de Cultură a municipiului Motru, , A.C.S.R.P.P., Cotidianul „GORJEANUL” şi Publicaţia ,,GAZETA DE MÂINE (spaţiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni). S-au alăturat, ca parteneri ai acestei ediții, până în prezent,  SC MANINTER CAR SRL Motru, SC ENIASAN SRL din Motru,  IPA  Sectia Română Regiunea 1 Gorj, urmând ca până la 23 martie 2019, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor şi alţi parteneri.

TERMENUL DE TRIMITERE A LUCRĂRILOR ESTE DATA DE 28 FEBRUARIE 2019

            Această ediţie este deschisă artiştilor români, de pretutindeni şi din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani şi 11-15 ani) numai pentru secţiunea PICTURĂ, fiind admisă orice temă şi tehnică .

        Organizatorii recomandă ca artiştii să prezinte câte două lucrări (dimensiune minimă 29×20 cm), iar ca element de noutate, al ediţiei din anul acesta, una dintre lucrări trebuie să fie realizată pe pânză întinsă pe şasiu sau pe orice suport, dar lucrarea trebuie să fie înrămată.

         Lucrările vor fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la  data de 28 februarie 2019  (data poştei), pe următoarea adresă :

CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU,

strada Macului, nr.29, municipiul Motru, judeţul Gorj, cod poştal 215200, ROMÂNIA,

cu menţiunea «PENTRU SALONUL DE PICTURĂ „ARTE MICI”».

        Fiecare lucrare de pictură va fi etichetată pe faţă cu numele, prenumele artistului şi titlul lucrării, iar spatele fiecărei lucrări se va menţiona: numele şi prenumele artistului, vârsta, titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pentru contact, adresa unde locuieşte.

       În regulamentul de participare se mentionează că artiştii din diasporă şi Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, pot trimite lucrările în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com, , urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, să fie expediate direct sau prin poştă, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeaşi adresă.

 JURIZAREA CONCURSULUI

         Juriul Salonului de Pictură „Arte Mici este format , în acest an, din Pavel ŞuşarăMichael Lassel , Nicolae Maniu , Dan Neamu Alexandra Maciac  şi Florin Preda-Dochinoiu

   Lucrările participanţilor vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.ro.  la categoria «ARTIŞTI ÎNSCRIŞI ,EDIŢIA A X-A 2019 >>, unde  membrii juriului le vor examina on-line şi vor desemna câştigătorii.

          PREMILE DECENIULUI, pe 23 martie

        Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 23 martie 2019, în municipiul Motru, judeţul Gorj.
Se vor acorda mai multe premii pentru fiecare categorie de vârstă, menţiuni, „ORDINUL ARTE MICI” şi „MARELE PREMIU ARTE MICI”.

        Organizatorii vor contacta fiecare artist câştigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.

       Premiile neridicate la festivitatea de premiere din data de 23 martie 2019, sau  în termen de trei lui , se reportează  pentru ediţiile viitoare.

         Lucrările acestui salon nu se restituie, iar organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea donarea, licitatea, înstrăinarea lucrărilor, fotografierea, şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop. Deasemenea organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea, utilizarea şi publicarea datelor privind numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu şi ţara artişilor înscrişi la concurs. Prin înscrierea la acest salon de pictură se consideră că sunt acceptate condiţiile prezente în acest regulament.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.