>>VIDEO<< Un profesor din Stoina ,,antrenor" de box pentru elevii săi! Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a deschis o anchetă

0
385

ISJ Gorj a dechis o anchetă după ce pe internet au apărut imagini cu doi elevi care s-au bătut în timpul orei sub privirile şi la indicaţiile profesorului de sport. Probabil profesorul va fi sancționat administrativ, dar nu s-a stabilit nimic concret.

Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj a precizat că poliţiştii s-au autosesizat în urma vizionării imaginilor cu profesorul ,,antrenor” de ocazie, din comuna  Stoina, care îi îndeamnă pe doi elevi să-şi dea palme ,,pentru a se sătura de bătaie”.

Constantin Constantinescu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că ,,aşa-zisa bătaie a fost o mică exagerare” din partea sa faţă de elevii pe care îi găsise bătându-se în clasă:

,,Eu, când am intrat la oră, ei doi erau în faţa clasei şi se loveau şi atunci am zis că, dacă tot vor să se lovească şi să-i vadă toată clasa, pot să-şi dea palme până se satură. Desigur că am exagerat, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar nu ştiam că sunt filmat, că poate nu reacţionam la fel”, a declarat profesorul Constantinescu.

,,Anul ăsta ies la pensie. Nu ştiu ce m-a îndemnat să-i pun să facă prostia asta, dar pentru mine important este că nimeni, nici elevii, şi nici părinţii nu consideră că am fost violent cu ei, motiv pentru care nici nu depun vreo plângere la Poliţie sau altundeva. Desigur că am fost luat la întrebări, dar o să suport consecinţele”, a mai declarat profesorul.

ISJ Gorj a dechis o anchetă în urma imaginilor apărute pe internet, Marius Badea,  Inspectorul Şcolar general adjunct din Gorj a declarat următoarele:

,,Categoric că nu a procedat corect ca şi cadru didactic. Nu e decizia cea mai bună pe care a luat-o. Vom continua ancheta proprie şi probabil la sfârşit vom dispune ori un avertisment scris, ori o altă formă de sancţionare ţinând cont că acesta este primul incident în care domnul profesor este implicat în peste 40 de activitate şi că până acum a fost apreciat de toată lumea”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.