Ultimul ciolan

0
549

   Vă veți pune o întrebare : unde este personajul cu cheia care să deschidă poarta și care să ne dea de știre că în spatele ei există șampanie?

Suficientă sau nu, nu avem de unde să știm, știm că există doar 2 pahare.

Nu știm nici câtă șampanie există, pentru că nu știm dacă există cel care o deschide și servește.

Poate fi Fantomass sau cine știe ce Duh de la Bruxelles pentru că, în mod cert, Iohannis nu este.

  • Partidele politice : Tatăl nostru care ești la Putere, miluiește-ne pe noi și dați-ne libertatea să mestecăm bine acest rest de ciolan pentru corupți.Fie ca mâncarea pe care o vom face să nu ne strice la stomac cum ne-a stricat politica la minte.
  • Șampania(Fantomass sau Duhul) : Măi amărâților, rugați-vă să nu faceți gaze că dacă le activați puteți aprinde alte artificii.Am eu suficiente bule și dacă m-i se scoate dopul și nu sunt turnată atent în pahare, mă pierdeți.
  • Partidele : De ce nu sunt decât 2 pahare?Cum o să ciocnim Puterea cu Opoziția și pentru ce?
  • Șampania : Mă voi nu pricepeți că nu sunteți nici putere nici opoziție, că v-a dat Iohannis cu flit cu sprijinul lui Dragnea, a lui Oprea, a lui Blaga și al Alinei.Am lăsat muierile la urmă că nu țin la băutură și-și schimbă numele cum își schimbă declarațile.
  • Partidele : Ar trebui să ciocnim cu tinerii.
  • Șampania : care tineri mă, aia din Stradă sau ăia de pe balustradă.Dacă le dați și șampanie vedeți că mulți sunt căzuți în cap și ați intrat în perioada în care nu puteți da mită electorală.
  • Partidele politice : Să cerem îndurare la Hohe Gate=Înalta poartă, că la turci duceam peș cheș și plăteam biruri oricum mai mici ca cele de la FMI.Ne făceau ei pe la spate dar dacă dădeam cât trebuie rămâneam la produs.
  • Șampania : Pușchea pe limbă.La Cotroceni pot fi băută și de Cucuvea, întotdeauna mă bea simbolic și asta mă strică.
  • Partidele politice : Măi să trimitem în față PMP-ul să o deguste ca nu cumva să bem apă de jiu cu urme de CEO contrafăcute, că pornim toate eolienele din țară după atâtea vânturi.Așa dacă avem un degustător nu rscăm nimic.Dacă e contrafăcută i-a trimitem lui Cioloș că poate se evaporă cu Guvern cu tot după ce-o bea.

Acesta este un pamflet, tratați-l ca atare!

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.