Triajul Roșu

0
449

Victor Ponta a fost împreună cu Nicolae Bănicioiu o garnitură de președinți ai tineretului social democrat pe care președintele trubadur Mihai Sturzu n-a putut-o egala nici măcar în zbor, pentru că partitura de stânga a fost anonimă.
Într-o vizită imaginară la poarta prin care trec știrile, doi demisionari și-un amator au avut următorul dialog:
Amatorul: Victore, Victore, Strurzu n-a fost cuc, a fost altă pasăre și nu stiu cum a clocit armata de tineri, care roia în alegeri.
Victor: O amatorule, cu contracandidați care demisionează de pomană mă bucur că ai venit de la catedră să aduni gașca și s-o înveți mai multă carte decât i-am învățat eu pe membri celui mai performant Guvern din istoria Romaniei postdecembriste.
Amatorul: Poporul se întreabă de ce-ai plecat ?
Victor: N-am plecat că am plecat. Am crezut că sunt pasările lui Sturzu venite din țările calde cu facebook-ul după ele și s-a încăpățânat și Oprea să rămâna vice-premier.
Amatorul: La Colectiv s-a întâmplat o dramă de care n-ai fost vinovat.
Victor: Ai dreptate, dar eu nu puteam să-i servesc lui Klaus Guvernul meu. I-aș fi dat niște mei , dar la ciugulit Sturzu ori l-a cărat pe tot în sectorul 6 și ca să nu se descopere unde l-a pus, în partea asta de București nu se mai aprind nici luminile de sărbători.
Amatorul: Dacă eu voi fi președintele TSD…
Victor: La toamnă te susțin pentru postul de Premier , ca să am și eu Guvernul Meu, pentru că lui Cioloș îi dăm cu sas.

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.