,,TRASEISTUL” STĂNIŞOARĂ ,,A ZBURAT” ŞI DIN PNL

0
481

Ex-consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională şi ministru al Apăraării Naţionale în Guvernul Emil Boc, deputatul mehedinţean Mihai Stănişoară a spus la revedere Partidului Naţional Liberal.

Craiovean ,,de pământ”, Stănişoara a ales să migreze în 2013 de la PDL la PNL pentru că Partidul Naţional Liberal ,,este singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta în România”. Se pare însă că ,,mariajul” a fost scurt, Stănişoară alegând pentru moment un alt drum.

,,Am luat decizia de a demisiona din PNL. De fapt, mai corect ar fi să spun că PNL a luat hotărârea de a demisiona din funcția de partid care trebuie să-i reprezinte pe cetățenii cu vederi liberale din țara noastră. A coborî dintr-un tren care și-a schimbat ruta convenită și asumată și se îndreaptă către prăpastie nu înseamnă nici trădare și nici oportunism (…) Sunt un om de dreapta, un liberal. Sunt membru al mișcării liberale din România, care nu mai este reprezentată de PNL. Mă voi dedica demersului de recuceri încrederea publicului de dreapta, cu simpatii liberale, și îmi propun să demonstrez, zi de zi, ceas de ceas, că liberalismul este cartea câștigătoare a României, care poate aduce prosperitate, securitate și mândrie națională., a precizat Mihai Stănişoară.

Stănişoară a mai adăugat că este profund dezamăgit de calea  aleasă recent de PNL, partid care s-a transformat în mai puţin de o lună în ,,într-un teatru de război” în care principiile liberale au încetat să mai existe, iar interesele personale au început să primeze.

,,Nu pot să nu îmi ascund dezamăgirea privind evoluția recentă a Partidului Național Liberal, transformat, în doar o lună, într-un teatru de război al agendelor personale și în care principiile de dreapta, liberale, au încetat să mai fie măcar rostite, cu atât mai puțin dezbătute, apărate și promovate. Mai mult, România și românii au dispărut de pe agenda PNL”, a mai adăgat parlamentarul. 

În încheiere, Mihai Stănişoară a conchis: ,,Nu plec nicăieri, rămân alături de valorile liberale și de cei care le respectă și le prețuiesc”.

Stănişoară este încă un nume din valul de plecări din PNL alături de Andrei Gerea, Nicu Marcu, Viorel Teodorescu, Ion Cupă, Nicolae Alexandri, etc., persoane care se pare că vor alege formaţiunea pe care o va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu nemulţumite fiind de fuziunea cu PDL şi de modul în care s-a desfăşurat congresul partidului.

Alexandru PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.