THE ECONOMIST VORBEŞTE DESPRE SCANDALUL DE CORUPŢIE ÎN CARE ESTE IMPLICATĂ FAMILIA BĂSESCU

0
403

Cea mai importantă publicaţie politico-economică din lume (The Economist) a publicat un articol în care se vorbeşte la modul negativ despre situaţia de pe scena politică românească iscată din cauza scandalului de luare de mită a lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui.

Fostului căpitan de navă, aşa cum este numit de publicaţia Britanică Traian Băsescu, i se face o scurtă radiografie a ascensiunii sale politice şi totodată se vorbeşte despre acuzaţiile aduse de rivalii politici ai preşedintelui care l-au acuzat mereu că şi-a protejat apropiaţii.

Laura Ştefan, expert în anticorupţie a declarat pentru The Economist că acest caz al familiilor Anghel-Băsescu arată că justiţia funcţionează în sfârşit independent din moment ce chiar fratele preşedintelui se află în spatele gratiilor.

Publicaţia mai vorbeşte în acelaşi articol şi despre viitoarele alegeri prezidenţiale, dându-l pe Victor Ponta mai mult cu sigur, cu un avans de 23-26% faţă de următorul contracandidat redutabil, în persoana lui Kalus Iohannis, drept viitorul preşedinte al României.

Foto: www.ziuaconstanta.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.