SERVICII MEDICALE ŞI FARMACEUTICE, PE LISTE ADIŢIONALE

0
361

În vederea asigurării continuităţii acordării asistenţei medicale, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj încheie, pentru luna aprilie 2015, acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2015. Contractul cadru se va încheia în aprilie şi se va aplica începând cu luna mai.

În luna aprilie 2015, serviciile medicale se vor acorda în baza prevederilor contractelor de anul trecut. CJAS Gorj va încheia acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, cu condiţia îndeplinirii de către furnizori a tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale dintre Casa de Asigurări de Sănătate şi aceştia. „În luna aprilie vom avea acte adiţionale. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale”, confirmă Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.

Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, medicamentelor şi a dispozitivelor medicale contractate în luna aprilie 2015 prin acte adiţionale încheiate la contractele aflate în derulare se va face din sumele prevăzute pe domeniile de asistenţă medicală în bugetul FNUASS pentru anul 2015.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.