Poliţiştii Mehedinţeni au aplicat 476 de amenzi

0
312

Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au aplicat în perioada 4-8 aprilie 2013, 476 de sancţiuni participanţilor la trafic care nu au respectat prevederile legale ale Codului Rutier.

Aceştia au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În urma neregulilor constatate pe drumurile din judeţul Mehedinţi au fost aplicate 476 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 159.165 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 35 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. Astfel, 223 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 81 participanți la trafic au fost sancţionați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 51 şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, 27 pentru defecţiuni tehnice aleautovehiculelor și 15 pietoni care au traversat neregulamentar.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.