Motru, scor alb în deplasarea de la Satu Mare

0
284
Foto: transilvaniareporter.ro

În cea de-a şasea etapă a ligii secunde, seria B2, Minerul Motru a remizat în deplasarea de la Satu Mare, scor 0-0 cu Olimpia. Fără antrenor principal şi cu doi jucători suspendaţi în urma meciului de pe teren propriu cu ASA Târgu-Mureş, minerii au reuşit să ,,fure” un punct nesperat în ,,excursia” din nordul ţării.

Foto: transilvaniareporter.ro
Foto: transilvaniareporter.ro

În prima repriză meciul a fost unul echilibrat, cu ratări la ambele porţi, însă motrenii au fost exasperaţi de paradele portarului Daniel Popescu (Olimpia Satu Mare) care a reuşit să scoată toate şuturile periculoase de pe spaţiul porţii. Antrenorul sătmărenilor a declarat că portarul său a făcut un meci mare şi în mare măsură egalul i se datorează lui.

,,Nu am fost foarte inspiraţi la finalizare, pot să spun că au avut un portar în formă mare. Îl felicit, bravo lui. Mergem mai departe, trebuie să fim echilibraţi, să nu ne pierdem capul, mai sunt o mulţime de meciuri”, a declarat după partidă antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik pentru transilvaniareporter.ro

Imediatul după fluierul de start al celei de-a două părţi, Olimpia rămâne în 10 după ce Lemac primeşte cartonaşul roşu pentru o intrare urâtă la Speroni.

Chiar şi în superioritate numerică pentru mai bine de 40 de minute motrenii nu au reuşi să ia mai mult de 1 punct de la Satu Mare şi în urma celor 6 etape disputate până în prezent nu reuşesc să adune decât un total de 4 puncte.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.