MINISTRUL TRANSPORTURILOR: TRANSALPINA ESTE DESCHISĂ CIRCULAŢIEI

0
555

Prezent vineri, la Alba Iulia, ministrul Transporturilor, Ioan Rus a declarat că ,,Drumul Regelui” este deschis circulaţiei rutiere însă are statutul de drum în lucru cu restricţiile de rigoare.

Întrebat de jurnalişti dacă Transalpina (DN67C) este deschisă circulaţiei rutiere ministrul a răspuns: ,,Este deschisă, atâta doar că e un statut de drum în lucru, adică cu restricțiile de rigoare, atenționat fiecare să umble cu grijă acolo, că nu-s finalizate chiar toate chestiunile”.

,,Transalpina este în situația de copil orfan. Adică ea n-a fost preluată de către CNADNR de la constructor, constructorul e în faliment sau nu știu exact cum e, a preluat-o o firmă de insolvență, o primă firmă de insolvență care a renunțat, și-au dat demisia din insolvență și a luat-o a doua, care nici aia…Transalpina, deci, e un copil orfan, care n-are tată, n-are mamă în acest moment și încercăm să vedem prin ‘serviciile de protecție socială, de asistență, de casa copilului’ să-i găsim o soluție în acest moment. Ăsta e adevărul-adevărat”, a mai declarat Ioan Rus.

Cu ceva timp în urmă CNADNR anunţa că traficul rutier este deschis doar între Rânca şi Bengeşti, iar sectorul de drum cuprins între Rânca şi Sebeş este închis circulației publice pe toată perioada anului, din cauza nefinalizării lucrărilor de construcție și a imposibilității asigurării condițiilor de siguranță rutieră.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.