Mihaela Cristina Zaharia talent, muncă și dăruire

0
1386

De dragul cântecului

Mihaela Cristina Zaharia talent, muncă și dăruire

Mihaela Cristina Zaharia este elevă în clasa a II a a Școlii Generale Nr.2 din Municipiul Motru, clasa doamnei învățătoare Monica Gurgu.În același timp este și elevă a excepționalei profesoare de canto, Georgeta Corlan Enache care sesizând talentul Mihaelei, care cântă de la vărsta de 6 ani, a promovat-o atât pentru prezența telegenică cât și pentru vocea ei deosebită.

   De remercat că Mihaela a primit încrederea și munca părinților săi, Claudiu și Alexandra Zaharia, care au însoțit-o la toate cursurile și la toate concursurile muzicale.

10263974_460311224101579_106982241756322301_o

Are 5 piese înregistrate:

  • Tăicuță dacă-ai vrea tu, Puiul meu uită-i primăvarea, Drag mi-e neica ciobănaș, Hai cu nana hai la joc și Spune-mi mândro spune-mi iute, colaborări la MH tv și N-Sat tv cât și numeroase spectacole cu profesoara ei de canto!

Numărul premilor câștigate nu-l mai știe

Premii I la Petroșani, Târgu-jiu și Motru, premii II la Vâlcea și Târgu Jiu.Există un premiu I la festivalul Fii star în Țara ta dar și marele premiu la Festivalul Colinde, tradiții și modernitate ca interpret de colinde.De notat că președintele juriului a fost marele poet, Nicolae Dragoș.

    Chiar în aceste zile, Mihaela va fi prezentă la Festivalul de cântece și colinde creștine organizat de Mitropolia Olteniei la Craiova, unde părinții vor fi alături de ea ca de obicei.

    Vom continua să prezentăm copii excepționali din județul Gorj cu credința că această prezentare poate fi socotită și un dar de Moș Nicolae dedicat unui talent autentic.

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.