MALL-UL DIN TÂRGU-JIU, ULTIMA SUTĂ DE METRI PÂNĂ LA INAUGURARE

0
815

În mai puţin de o lună de zile, gorjenii vor putea merge la mall. Shopping City Târgu-Jiu este pe ultima sută de metri în privinţa închirierii spaţiilor destinate comercianţilor. Branduri celebre vor fi la dispoziţia cumpărătorilor, iar pentru fanii fast-food vestea bună este că vor avea de unde alege, în mall instalându-se atât McDonald’s, cât şi KFS.
Shopping City Târgu-Jiu este la un pas de finalizare. New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cele mai puternice fonduri de investiţii la nivel global, va inaugura centrul comercial din oraşul lui Brâncuşi la începutul lunii octombrie. Pe ultima sută de metri se lucrează intens la amenajarea parcărilor şi a spaţiilor destinate comercianţilor. Reprezentanţii NEPI au închiriat spaţiile din Mall unor branduri de renume, între care H&M, BENVENUTI, DEICHMANN, Mc Donald’s, KFC.

Angajări la mall

Cursa pentru un loc de muncă a început de ceva timp în rândul gorjenilor care vor să lucreze pentru reprezentanţe ale unor mărci celebre. Cunoscuta firmă de articole de îmbrăcăminte H&M se numără printre primele care au început căutarea angajaţilor ideali, iar CV-urile se pot depune pe pagina de internet a eJobs. Potrivit anunţului postat acolo, reprezentanţii H&M pun la bătaie 20 de posturi de asistent vânzări, atât în Târgu-Jiu, cât şi în magazinele din Piatra Neamţ şi Bucureşti. Reprezentanţii lanţului de magazine caută gorjeni cu o experienţă de minimum un an în domeniul „serviciu clienţi”, cu bune abilităţi de comunicare şi disponibili să lucreze în weekend.
Unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de magazine tip fast food din lume, KFC, are nevoie de cinci manageri de tură. Potrivit criteriilor specificate în anunţul de pe eJobs, reprezentanţii KFC caută persoane care ştiu să folosească un calculator, rezistente la stres şi cu bune abilităţi de comunicare. Între timp, procesul de recrutare început de reprezentanţii Carrefour, cei care vor deschide un hypermarket în cadrul viitorului mall, dar şi mai multe puncte Carrefour Express, continuă şi el.

Dedeman îşi deschide porţile în septembrie

Noi termene de finalizare a lucrărilor pentru hypermarket-ul Carrefour din viitorul Mall Târgu-Jiu şi pentru magazinul Dedeman au fost anunțate de către reprezentaţii acestora.
Dedeman îşi va începe activitatea în septembrie 2014, iar hypermarketul Carrefour din incinta noului Mall din Targu-Jiu va fi finalizat în octombrie 2014. Celelalte magazine şi activităţi comerciale din jurul Mall-ului, precum şi din interiorul acestuia, vor fi pregătite pentru funcţionare în perioada Crăciunului.
Autorităţile locale au dat asigurări că firmele din Mall nu vor pleca aşa cum s-a întâmplat în Râmnicu-Vâlcea, fiindcă investitorii au lansat acest proiect bazându-se pe studii de piaţă realizate înainte de începerea construcţiilor, desfacerea fiind asigurată de veniturile mai ridicate din judeţul Gorj, a căror medie este ridicată de salariile mai mari din sectorul energetic, comparativ cu alte judeţe din România.

Carmina WEBER

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.