ÎNCEPÂND CU ORELE 00:30, VEHICULELE DE PESTE 7,5 TONE POT CIRCULA PE DN CARE AU AVUT RESTRICŢII

0
228

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale că începând cu ora 00:30 va fi ridicată restricția impusă vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile naționale:

DN 1B, Ploiești — Mizil, km 0+000 — km 47+245, astfel circulația rutieră va fi deschisă pentru toate categoriile de vehicule, începând cu ora 00:30.

DN 72, Brătășanca — Ploiești, km 64+600 — km 76+180, astfel circulația rutieră va fi deschisă pentru toate categoriile de vehicule, începând cu ora 00:30.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA recomandă participanților la trafic să evite zonele afectate de zapadă și viscol. Dacă totuși nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanții la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeț cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanții la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situația Drumurilor Naționale).

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.