DOI JANDARMI MEHEDINŢENI MEDALIAŢI LA CAMPIONATUL DE UNIFIGHT AL M.A.I

0
322
Foto: www.bacau.net
Foto: www.bacau.net
Foto: www.bacau.net

Plutonierul Alexe Matei și plutonierul major Ion Schintee sunt cei doi jandarmi care au adus medaliile de aur, argint și bronz Jandarmeriei Mehedinți în urma etapei finale a Campionatului de Unifight desfășurat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Cea de-a IX-a ediție a acestei competiții s-a desfășurat la sala de atletism din municipiul Bacău în perioada 9-11 aprilie a.c. și a reunit la start 88 de sportivi din toate structurile MAI. Karate-Do, Judo, Box, Kick Box, Kempo, Lupte, Tae Kwon Do, Jiu Jitsu sunt sporturile de luptă practicate de concurenți.

Datorită bunei pregătiri, la ediția din acest an cei doi luptători din cadrul Detașamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinți și-au mai adăugat în palmares noi succese. Astfel, la categoria light 95 kg, plt.Alexe Matei a obținut medalia de aur și medalia de argint la categotria full 95 kg. Antrenorul său, plt. maj. Ion Schintee s-a poziționat pe locul al III-lea, obținând medalia de bronz la categoria full 85 kg.

Practicant al artelor marțiale din anul 1990 și specilizat ca instructor în anul 2006, plutonierul major Ion Schintee se ocupă de pregătirea fizică a jandarmilor din structura de intervenție. ,,Satisfacția cea mai mare pentru mine nu este medalia pe care am obținut-o, ci rezultatele onorabile pe care colegul și elevul meu Matei le-a obținut. Fiecare concurs reprezintă un mod de a învăța și a mă perfecționa. Probele au fost dificile, concurenții foarte bine pregătiți, chiar dacă rolul meu este de a antrena, am luptat pentru a le demonstra mai tinerilor mei colegi că indiferent de vârstă, prin muncă, ambiție și pasiune se poate obține performanță”.

Câștigător al medaliei argint la campionatul de Unifight pentru a doua oară, plutonierul Alexe Matei ne-a împărtășit impresii de la această competiție: ,,Am participat la categoria cea mai grea dar experiența dobândită în campionatele trecute, împletită cu mult antrenament și discipină m-a ajutat să obțin aceste rezultate și să reprezint cu mândrie Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți”.

Conform regulamentelor militare, pentru rezultatele obținute, cei doi subofițeri vor fi recompensați, medaliile obținute reprezintă încununarea efortului depus și a faptului că au reprezentat cu succes Jandarmeria Mehedinți.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.