DOI CANDIDAŢI LUPTĂ SĂ AJUNGĂ RECTOR AL UCB

0
369

Doi candidaţi s-au înscris în competiţie. Este vorba despre Luminiţa Popescu – rector interimar, decan al Facultăţii de Inginerie, şi profesorul Constantin Căruntu. Trei zile au avut la dispoziţie potenţialii candidaţi să-şi depună dosarele. În ultima jumătate de oră a acestei perioade s-au depus două candidaturi. Alegerile vor avea loc pe data de 7 noiembrie.

Funcţia de rector al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a devenit vacantă după încetarea mandatului lui Moise Bojincă. Interimatul acestei funcţii este asigurat de decanul Facultăţii de Inginerie, care este şi unul dintre candidaţii pentru funcţia vacantă. „Avem doi candidaţi înscrişi în competiţie: doamna Luminiţa Popescu şi domnul Constantin Căruntu. Vineri se va întruni Senatul Universităţii pentru aprobarea candidaturilor”, a explicat Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Întrunirea Senatului U.C.B. în vederea aprobării candidaturilor pentru funcţia de Rector va avea loc pe data de 24 octombrie. În perioada, 30.10.2014 – 05.11.2014, potrivit calendarului privind alegerile pentru funcţia de Rector al UCB, se va desfăşura campania electorală, conform Regulamentului privind alegerea si constituirea organismelor colegiale si ocuparea funcţiilor executive în U.C.B. Scrutinul pentru alegerea Rectorului Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se va desfăşura pe data de 07.11.2014.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.