Din categoria ”politicienii fac lucruri trăznite” : Mişcarea Populară Gorj a gafat de 1 decembrie

0
305

     Gest incredibil al liderilor partidului Mişcarea Populară de la Gorj! Au scris pe coroana funerară pe care au depus o pe mausoleul Ectaerinei Teodoroiu, „la mulţi ani România”. S- au scuzat spunând că de vină este cine le- a făcut. 

Coroana a fost comandată de preşedintele MP Târgu Jiu, Ion Săvoiu care nu a comentat această situaţie. Preşedintele de la Gorj, Nicolae Daviţoiu, a spus însă că de vină sunt cei care făcut coroana, deşi atunci o comanzi spui şi ce să scrie pe ea. El a mai spus şi că a văzut târziu acest lucru şi nu a mai avut timp să dea mesajul jos.  Daviţoiu a sperat să fie iertat pentru greşeală prin faptul că reprezentanţii partidului au împărţit în Piaţa Prefecturii, peste o mie de cocarde şi steguleţe.

Trecătorii au observat greşeala

   Coroana a fost depusă cu acest mesaj şi a rămas pe mausoleu până la finalizarea ceremoniei. După festivităţi mesajul a fost schimbat. Cei care au apucat să îl vadă spun că nu este normal să scrie la mulţi ani pe o coroană funerară, cu atât mai mult cu cât, la mausoleu se află îngropate osemintele eroinei de la Târgu Jiu. Pe coroană a rămas însă mesajul “Trăiască România”.

 ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.