DANIEL FENECHIU A DEMISIONAT DIN PPDD

0
381

Daniel Fenechiu, deputat PPDD până joi seară a decis să părăsească formaţiunea care l-a propulsat pe fotoliul de parlamentar. Decizia s-a a venit ca urmare a înţelegerilor dintre PSD şi partidul al cărui membru a fost.

,,Am luat decizia de a mă despărți de PPDD. Am luat această decizie astăzi, după ce în ultimele zile am discutat, ore în șir, cu sute de oameni ai organizației PPDD sector 4. Oameni ca și mine, ca toți cei care au crezut că se poate face politică pentru oameni nu pentru politicieni. Oameni care, ca și mine, au fost înșelați. Oameni care, ca și mine, nu mai pot accepta situația.

Am decis să îmi dau demisia din PPDD pentru a putea rămâne egal cu mine însumi: curajos și demn, integru și liber să gândesc și să vorbesc și pentru a mă elibera de tirania unei minorități care amenința să-mi sufoce spiritul, așa cum a sufocat spiritul atâtor altor membri”, a declarat Fenechiu.

Fost avocat al lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu a mai precizat că a avut de ales între a rămâne un om integru, demn, curajos, liber şi a fi complice la o înşelăciune politică.

,,După patru ani și trei luni de devotament și sârguință, după ce am pus bazele și am reușit să facem din PP-DD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdășie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forțe politice a țării noastre, a ajuns o ruină, iar eu am fost pus în fața unei alegeri.

Aveam de ales între a rămâne același om integru, demn, curajos, liber, să gândesc și să spun ce vreau, capabil să mă uit în ochii oricui fără a mă simți vinovat sau între a sacrifica tot ceea ce am reprezentat 45 de ani și a fi complice la o înșelăciune politică.

Alegerea nu a fost dificilă, dar despărțirea s-a dovedit complicată. Nu am luat cu inimă ușoară această decizie, care era însă profund necesară. Nu mai puteam rămâne în PPDD și să girez cu numele meu, cu reputația mea, cu încrederea pe care mii de oameni au investit-o în mine, o aventură politică între partidul la crearea căruia am participat și partidul cu care nu doar m-am luptat cu toată forța, dar care destructureaza practic PPDD-ul. Alianța PPDD-PSD reprezintă un semn al bolii care macină PPDD de mult timp și care face ca oameni valoroși sa plece, ca cetățenii să se îndepărteze de partid, ca voturile să se evapore, iar construcția politică să se macine din interior. Nu pot asista ca PPDD, un partid pentru care am muncit cu trup și suflet, dar mai ales cu suflet, sa intre in disolutie sub privile senine ale conducerii, care este preocupată doar de a seca partidul de orice resurse mai poate acesta oferi”, a mai spus ex-deputatul PPDD.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.