CU UN BOX METALIC LA O MANIFESTARE FOLCLORICĂ

0
1142
Foto: www.tvpartener.ro

Un tânăr de 23 ani din satul Cerneți a fost identificat de jandarmii mehedințeni la o manifestare cu public numeros având asupra sa o armă albă.

Duminică, 15 iunie a.c., în jurul orei 22.00, un cetățean cu un comportament suspect a atras atenția echipajului de jandarmerie care se afla în misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice la spectacolul folcloric ,,Pe urmele lui Tudor Vladimirescu”, din satul Cerneți. La apariția forțelor de ordine, bărbatul a încercat să ascundă ceva în buzunarul hainei, iar în urma controlului corporal efectuat, jandarmii au găsit asupra sa un un box metalic cu lungimea de 11 cm și lățimea de 6 cm. Tânărul de 23 ani, C.Petre, domiciliat în satul Cerneți, a declarat jandarmilor că deținea boxul metalic pentru a se apăra.

Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare cu privire la ,,săvârșirea faptei de port fără drept la adunări publice a unui obiect confecționat anume pentru lovire tip box”, faptă prevăzută și pedepsită de art.372, alin1, lit.a din Codul Penal.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.