COD GALBEN DE CEAŢĂ ÎN 15 JUDEŢE ŞI ZONA CAPITALEI

0
239

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, joi după-amiază, atenționări Cod Galben de ceață, valabile în următoarele două ore, pe raza a 15 județe, precum și în zona Capitalei și autostrăzile A1 și A2., anunţă Agerpres.

Între orele 13,00 și 16,00, local în zonele joase din județele Mureș, Sibiu și Covasna (inclusiv în municipiile Târgu Secuiesc și Sibiu), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață și o reducere a vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, în intervalul orar 14,00 — 17,00, pe arii extinse din județele Brăila, Ialomița, Călărași, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, în zona pre-orășenească a municipiul București și în sudul județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău (inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente și autostrăzile A1, A2), va persista ceața.

Același fenomen meteo va fi prezent, local, în județele Olt și Dolj (inclusiv în municipiile Calafat și Caracal) și în special în partea continentală a Dobrogei.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.