CĂRBUNE DE LA GORJ CONFISCAT DE POLIŢIŞTII CĂRĂCĂLENI

0
359

Polițiștii din Olt au confiscat aproximativ 58 de tone de cereale și 29 de tone de cărbune, transportate fără a avea documente de proveniență.

În acest weekend polițiștii din cadrul I.P.J. Olt — Poliția Municipiului Caracal au oprit în trafic două autotrenuri și trei autoutilitare încărcate cu cereale și cărbune lignit.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cele două autotrenuri, care aparțineau unei societăți comerciale din Pitești, erau încărcate cu 58 tone de cereale, în valoare de 30.000 de lei, pentru care conducătorii auto nu dețineau documente legale. Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cerealele au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, la controlul celor trei autoutilitare, s-a descoperit că acestea erau încărcate cu 29 de tone de cărbune lignit, în valoare de 4.500 lei, pentru care conducătorii auto, domiciliați în județul Gorj, nu au putut prezenta documente de proveniență.

Șoferii intenționau să comercializeze cărbunele pe raza județului Olt.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorilor auto, cu amendă în valoarea de 500 lei pentru fiecare, cărbunele fiind ridicat în vederea confiscării.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.