CĂLINOIU A DAT VERDE CIRCULAŢIEI PE TRANSALPINA

0
346

Ion Călinoiu a convocat în data de 29 iunie a.c. o şedinţă cu mai marii SND (Societatea Naţională de Drumuri) Gorj şi IPJ Gorj pentru vedea dacă circulaţia se poate desfăşura normal pe DN 67 C (Transalpina).

În urma discuţiilor s-a stabilit că circulaţia pe cea mai înaltă şosea din România, până la km 38 (Rânnca), circulaţia se desfăşoara în bune condiţii.

,,Ca urmare a comunicărilor eronate referitoare la tranzitarea DN 67 C-TRANSALPINA, prin care se informa că circulația este închisă pe toată lungimea drumului, astăzi, 29.06.2014, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a convocat o ședință de urgență cu reprezentanții Secției Naționale de Drumuri Gorj și Inspectoratului Județean de Poliție. În urma întâlnirii s-a reconfirmat faptul că până în zona Rânca (la km 38) circulația se desfășoară în condiții normale.”

Totodată astăzi va fi prezent pe Transalpina şi şeful CNADNR, Narcis Neaga care va verifica la faţa locului starea tehnică a drumului în vederea deschiderii circulației și pe tronsonul km 38-Sebeș ( tronson ce se desfășoară după zona Rânca).

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.