11:35- Gorj –Hoţ prezentat la Parchetul de pe langă Judecătoria Motru pentru arestare

0
213

În data de 26.12.2012, orele 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Muncipiului Motru au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Motru, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.12.2012, persoane necunoscute au încercat să sustragă motorină din rezervoarele a 3 autotrenuri ale firmei ce se aflau parcate pe Str. Calea Severinului, din municipiul Motru, dar fiind surprinşi de angajaţi ai firmei, au fugit de la locul faptei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor.
În urma activităţilor specifice efectuate a fost identificat ca suspect al infracţiunii numitul G.N., de 33 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj.
În baza probatoriului administrat, pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

     În ziua 04.01.2013 G.N. a  fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Motru, cu propunerea de arestare preventivă, însă faţă de autor s-a luat o altă măsura preventivă .

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.