Sute de oameni puşi în pericol! Casa de Cultură din Târgu Jiu nu are autorizaţie de la ISU

0
378

Autorităţile din Gorj par că nu s-au speriat de tragicul incident din Bucureşti, în urma căruia încă mai mor oameni. Nici până acum nu au terminat controalele la sălile de spectacole, astfel că între timp vieţile oamenilor sunt puse în pericol, pentru că deşi nu au niciun fel de autorizaţii, ele funcţionează. Este cazul Casei de Cultură din Târgu Jiu care a găzduit marţi seara un spectacol, la care au participat sute de persoane.

    Casa de Cultură din Târgu Jiu este administrată de un lichidator judiciar care nu s- a gândit să interzică spectacolele, nici după tragicul eveniment din Colectiv. Angajaţii ISU au făcut un control şi au constatat nereguli grave. În sala de spectacole nu funcţionează căile de evacuare şi nici sistemul de detectare a incendiilor.

Sala de spectacole a fost închisă

    În urma acestor constatări ISU a dispus închiderea sălii de spectacole. Spun că acest control a avut loc abia acum, deoarece lichidatorul judiciar al clădirii nu a fost de găsit. Înainte de control însă, actorii din Las Fierbinţi, au susţinut un spectacol la care au participat sute de oameni. Nimeni nu s a gândit la pericolul la care cei prezenţi erau expuşi.

Congresul PSD în aceeaşi sală

    În urmă cu câteva luni, în aceeaşi sală chiar autorităţile judeţene şi locale au desfăşurat un eveniment la Casa de Cultură. A avut loc atunci congresul PSD la care au participat şi Victor Ponta, şi Liviu Dragnea.

 

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.