REVELION DE VIS LA THE LEVEL RÂNCA

0
577

Până la cea mai importantă petrecere din an mai sunt doar câteva săptămâni. Rezervările s-au făcut deja, însă mai sunt locuri libere la cel mai nou şi mai mare restaurant din Rânca. The Level Pub&Grill vine cu o ofertă ce nu trebuie ratată.

level1

The Level Pub & Grill Rânca a pregătit pentru clienţii săi un meniu de excepţie pentru Revelionul din acest an. Într-o locaţie nouă, inaugurată la începutul acestei luni, petrecerea de Revelion de la The Level se anunţă a fi una de vis. Costurile sunt mai mult decât accesibile, dat fiind meniul special pregătit pentru această ocazie: Gustare – Prosciutto melone; tartină de somon fume cu sos remulade; piftie de curcan; frigăruie cu mozzarella, roşii Cherry şi mentă; doboş Fantesia; ruladă de caşcaval cu pastă de brânză şi fructe; carpaccio de vită cu rucola şi parmezan; tartină cu icre de somon; babic sau ghiuden; Peşte – duet de somon şi şalău cu buchetieră de legume; Ruladă din piept de curcan cu brânză Camembert, sos gorgonzola şi risotto; Felprincipal – antricot de vită la cuptor cu ierburi aromate, sparanghel şi cartofi copţi; Tortul anului 2015; Şampanie la miezul nopţii; Fructe, alune, covrigei. În acelaşi preţ intră şi un pachet de băuturi open bar: Whisky J&B, Jack Daniel`s, Grants, Martini, Gin, Vodka Absolut, Finlandia; Vin alb, roşu şi roze – gama Recaş; apă minerală, apă plată, Coca Cola, Fanta, suc de portocale şi cafea.

level2
Fiind ceas de sărbătoare, Revelionul la The Level Pub & Grill Rânca va avea inclus şi un program artistic cu muzica Live şi DJ.
Informaţii suplimentare privind The Level Pub & Grill Rânca sunt disponibile şi pe pagina de internet a unităţii: www.thelevel.ro, dar şi pe reţeaua de socializare facebook.

Simplu de găsit, imposibil de uitat

The Level Pub & Grill este situat la intrare în staţiunea Rânca, dinspre oraşul Novaci, la aproximativ 150 de metri pe partea stângă. Studiind în ultimii cinci ani dezvoltarea fulminantă a staţiunii Rânca, proprietarii The Level au constatat faptul că este imperios necesar să se creeze o unitate de alimentaţie publică, care să coincidă cu cerinţele clienţilor. În acest sens, a fost creat The Level Pub & Grill, locaţie care corespunde standardelor impuse de legislaţia în vigoare. Cel mai important aspect îl constituie ambianţa interioară a spaţiilor şi, desigur, amplasamentul în zonă.
Cu o capacitate de 100 locuri în restaurant, 120 în pub şi 100 pe terasă, The Level Pub & Grill este, practic, cea mai mare şi cea mai frumoasă unitate de alimentaţie publică din Rânca.

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.