RAFTING PE JIU, ÎN WEEKEND

0
506
„King of the Jiu”

Referindu-ne la Gorj, putem vorbi despre o zonă cu un potenţial turistic excepţional, dar care rareori e pus în valoare. Pe o rază de circa 100 de kilometri se află Mănăstirea de la Tismana, Ansamblul Monumental Constantin Brâncuşi, două parcuri naţionale, Defileul Jiului şi bineînţeles Transalpina sau ,,Drumul Regelui”.

În acest weekend, Defileul Jiului a fost martorul unei competiţii internaţionale de rafting cu caice, competiţie ce doreşte ca pe viitor să susţină şi mai mult potenţialul turistic al Gorjului.

Evenimentul ,,King of the Jiu” a fost organizat de „Outdoor Experience”, iar la start au luat parte peste 30 de concurenţi din România, Bulgaria şi Ungaria. La eveniment a fost prezent şi Sabin Cornoiu, directorul Salvamon Gorj.

„Traseul de concurs a fost amenajat pe partea superioară a Defileului Jiului şi a avut o lungime de circa 7 kilometri, grad de dificultate peste IV WW. Câştigători au fost toţi participanţii, toţi spectatorii, sportul şi turismul de agrement şi Jiu – cel mai bun râu de rafting din România”, a precizat Sabin Cornoiu, directorul (SPJS) Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.