LICORILE LUI BACHUS ÎŢI TRANSFORMĂ MAŞINA ÎN BULDOZER

0
468

De cele mai multe ori aburii alcoolului te fac să vezi în ceaţă, să vezi urâtul frumos, să aproximezi greşit, iar în cazul de faţă alcoolul l-a  transformat pe şoferul nostru în ,,Superman”,  care ,,cu  caii putere dezlegați”  sub capotă a reuşit să răpună la pământ un gard.

După prea multe pahare date peste cap, şoferul a simţit nevoia să doarmă acasă, în patul său de  Cătunele, doar că socoteala de la bar…

Pentru a evita filtrele rutiere amplasate la ieşirea din Municipiul Motru spre Lupoaia şoferul turmentat a hotărât să facă un mic ocol, pentru a-i lua prin învăluire pe poliţiştii de la circulaţie, dar aşa cum am mai spus, socoteala de la cârciumă…

Intoxicat de aburii de alcool, şoferul din Cătunele a accelerat nebuneşte pe Strada Prelungirea Macului, proaspăt dungată şi cosmetizată (aşa ca o paranteză, cosmetizată şi aranjată doar ,,la bordura din faţă”) şi ,,a aterizat” de urgenţă chiar în gardul unei case, care foarte ciudat, nu se ştie cum, a apărut ca din senin în faţa sa. Norocul primarului Ţuilă! Dacă consăteanul său vedea semnul stop şi printr-o putere supranaturală reuşea să vireze dreapta gardul său putea fi următorul obstacol din calea pilotului turmentat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu un ceas înainte de miezul nopţii ,,Superman de Cătunele” a făcut gardul una cu pământul, s-a certat cu proprietarul casei în care tocmai dăduse buzna, neinvitat, la miez de noapte şi a refuzat să sufle în alcooltest.

,,Superman de Cătunele” nu a fost şocat, că a intrat cu maşina în gardul cuiva, nu îl interesa că ,,trăsese la măsea” nebuneşte, el avea o singură dilemă: ce căuta proprietarul casei, în propria sa curte, la ora 23:00  şi pentru ce a solicitat acesta intervenţia unui echipaj de poliţie?! Doar el era la ,,Superman” la aceea oră, putea rezolva orice, chiar şi ceva ce era de nerezolvat.

Şi uite-aşa ,,Superman de Cătunele” a ajuns să-şi petreacă noapte, nu în patul de acasă, ci într-un du-te-vino între cartierul Ştiucani din Motru, Spitalul Municipal şi Secţia de Poliţie… un du-te-vino care probabil l-a trezit la realitate şi l-a adus cu picioarele pe asfalt pentru următoarele 30 şi ceva de …episoade.

Ghiciţi ce?! Superman e acum bun de plată, a rămas fără mijloc de locomoţie şi are şi dosar penal, şi toate astea nu pentru că s-a crezut ,,Superman de Cătunele”, ci pentru că s-a urcat la volan, cu ,,ceva  la bord” .

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.