CELEBRUL TRAINER JIM BAGNOLA A VENIT LA TÂRGU-JIU

0
365

Jim Bagnola, apreciatul trainer din SUA, a ajuns la Târgu-Jiu pe 1 decembrie, când a şi vizitat operele lui Constantin Brâncuşi. El a fost impresionat de Brâncuşi, iar marţi a impresionat, al rândul său, auditoriul evenimentului “Leading is everybody’s business” organizat de Consiliul Judeţean Gorj şi Departamentul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, în parteneriat cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Jim Bagnola este unul din cei mai titraţi traineri de Leadership din Statele Unite, cotat în top 30 (Leadership Guru Magazine), consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell şi multe alte companii în cei 30 de ani de carieră şi în cele 92 de ţări în care a lucrat. Jim Bagnola este Certified Speaker Professional (CSP), aceasta calificându-l să consilieze companii din top 500 US. Jim Bagnola a primit distincţia onorifică de Doctor Honoris Causa în România, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Bucureşti (USAMV), în 2012, iar cartea sa „De profesie OM” este apreciată pe 3 continente.
În România, Jim Bagnola a venit prima dată în 1999. Este mentor pentru tineri în organizaţii ca AIESEC sau Leaders România.
În 15 ani de activitate în România, Jim Bagnola a surprins diferenţele de mentalitate, dar şi de performanţă ale executivilor.
El este implicat în programe de training şi coaching cu peste 50 de multinaţionale şi nu numai, la nivel de board decizional, învăţând managerii ce înseamnă cu adevărat să fii un lider.
Bagnola a ajuns, marţi, 2 decembrie 2014, la Târgu-Jiu, unde a i-a învăţat pe studenţi cum să devină lideri. La evenimentul “Leading is everybody’s business” au participat şi angajaţi ai Consiliului Judeţean Gorj, această instituţie fiind unul dintre organizatorii întâlnirii gorjenilor cu Jim Bagnola.

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.