În luna mai, cumpărăturile făcute la Shopping City Târgu Jiu sunt răsplătite

0
823

În luna mai, la Cinema City Shopping City Târgu Jiu rulează cele mai noi și așteptate apariții cinematografice, iar cumpărăturile efectuate în Carrefour Shopping City Târgu Jiu aduc pe loc bilete la film clienților care se prezintă cu bonul de cumpărături la Info Desk.

Campania „E luna cumpărăturilor pline de acțiune” începe din 8 mai în Shopping City Târgu Jiu, iar premiile oferite constau în bilete la filmele care rulează toată luna la Cinema City. Clienții care efectuează cumpărături în valoare de minumum 300 lei la Carrefour și se prezintă cu bonul la Info Desk, pot câștiga unul din biletele cadou puse la dispoziție de Shopping City Târgu Jiu.

În programul Cinema City din Shopping City Târgu Jiu, toată luna mai, sunt incluse ultimele filme internaționale de acțiune și de comedie, pe care toți vizitatorii din regiune le pot viziona în sălile doatate cu echipamente de ultimă generație, în format normal și 3D.

Calitatea superioară a imaginii și a sunetului creează emoție prin realismul cu care sunt redate imaginile și efectele sonore, iar vizionarea unui film la Cinema City din Târgul Jiu este o experiență de repetat în ceea ce priește petrecerea timpului liber.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la Shopping City Târgu Jiu pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.shoppingcitytargujiu.ro.

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.