Foto: transilvaniareporter.ro
Foto: transilvaniareporter.ro
Foto: transilvaniareporter.ro

În derby-ul nou promovatelor în liga a doua, seria B2, Minerul Motru (echipa gazdă) a pierdut în faţa celor de la Olimpia Satu Mare. Partida s-a disputat pe stadionul Minerul din Motru şi a fost arbitrată de Sergiu Popa din Aiud (centru), în timp ce la tuşe au fost delegaţi Stelian Slabu din Braşov şi Bogdan Ioan Dragoş din Făgăraş.

Minerul Motru: Popescu – Traşcă, Inclănzan, Dicu (cpt.), Schinteie – Stoenac, Rada, Nicoloff – Fărcăşanu, Unguru – Trifu Rezerve: Trică – M. Laurenţiu, Nueleanu, Cernica, Chirea, Poenaru, Stănescu Antrenor: Gabriel Zahiu

Olimpia Satu Mare: Trip-Anca – Iuhas (cpt.), Ene, Bălău, Muntean – Gavrilescu, Villand, Svarczkopf – Roghină, Bujor – Boştină Rezerve: Miron – Micaş, Feier, Lemac, Mureşan, Szalkai, Faur Antrenor: Tiberiu Csik

În minutul 15 oaspeţii reuşesc să deschidă scorul prin Boştină după o centrare primită de la Gavrilescu. Peste doar 4 minute jucătorii Olimpiei Satu Mare majorează diferenţa prin Ene şi intră la cabine cu un avantaj de două goluri. Cea de-a doua repriză debutează cu un joc lent, însă în minutul 59 Fărcăşanu de la Minerul Motru reuşeşte să reducă din handicap printr-un şut de la peste 20 de metri. Golul marcat de mijlocaşul gazdelor poate fi considerat golul meciului.

Partida se încheie după 3 minute de prelungiri fără alte ocazii majoare de o parte sau alta a terenului, însă cu un plus de moaral pentru oaspeţi care reuşesc prin această victorie de la Motru să urce pe o poziţie de play-off.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.