La Craiova problemele legate de fotbal sunt ,,case closed”

0
257

lia-olguta-vasilescu

Pentru primarul Băniei, Olguţţa Vasilescu, problema fotbalului s-a rezolvat, după cum arată și rezultatele sondajelor de opinie pe care le face periodic.

,,Cred că problema fotbalului la Craiova este rezolvată în sensul că avem echipe, are lumea unde să meargă la meciurile de fotbal și cred că nu mai este o problemă la nivelul percepției publice. De altfel, nu v-am ascuns niciodată că fac sondaje de opinie foarte dese, iar problema echipei de fotbal nu mai apare în niciun sondaj de patru luni de zile. Adică populația nu mai are o percepție că lipsește ceva”, a spus Olguța Vasilescu în cadrul unei conferințe de presă.

,,(..) Nu am primit nicio cerere. Îi lăsăm să se desfășoare. Păcat de ei că nu se strâng niciodată mai mult de 200, oricât ar vrea. Am înțeles că au fost și aseară, dar…Pe facebook sunt milioane, aici nu vin niciodată mai mult de 100. În fine, este dreptul lor de a manifesta atâta timp cât o fac într-un cadru legal și o fac decent. Din păcate până acum nu a fost nici legal, nici decent (n.red.: protestul suporterilor), dar este de competența altor organe să constate acest lucru”, a mai spus primarul.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.