UN POLIŢIST DE LA CIRCULAŢIE REŢINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

0
309
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) — Serviciul Teritorial București au dispus joi, 15 mai 2014, reținerea pentru 24 de ore a inculpatului F.M., în vârstă de 24 de ani, agent de poliție în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București — Brigada de Poliție Rutieră, sub acuzațiile de săvârșire a infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, se arată în comunicatul DIICOT.

Din materialul probatoriu administrat în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârșit infracțiunile pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, constând în aceea că:  în data de 13.02.2014 a vândut unei persoane două comprimate de ecstasy ce conțineau MDMA, contra sumei de 120 lei; în data de 06.03.2014 a vândut aceleiași persoane cinci comprimate de ecstasy ce conțineau MDMA, contra sumei de 300 lei; în data de 15.05.2014 a deținut pentru vânzare și consum cantitatea netă de 9,51 grame de cocaină, 12 comprimate de MDMA și 4 comprimate de amfetamină.

Procurorii D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial (S.T.) București au cerut, în data de 16 mai 2014, Tribunalului București arestarea preventivă a inculpatului F.M. pentru 30 de zile.

Totodată, procurorii DIICOT — S.T. București au trimis astăzi Direcției Generale de Poliție a Municipiului București informarea în baza căreia polițistul inculpat urmează a fi suspendat din funcție și pus la dispoziție, conform prevederilor legale.

Cazul a fost instrumentat împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București — S.C.C.O. Ilfov și suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.