UN BĂRBAT DE 54 DE ANI DIN CRAIOVA URMĂRIT PENTRU TRAFIC INTERNAŢIONAL DE MAŞINI, PRINS DE POLIŢIŞTII DIN ARAD

0
1244

furturi-auto

Polițiștii din Arad au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile judiciare din Suedia au emis un mandat european de arestare pentru mărturie mincinoasă și complicitate la trafic de mașini furate.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Arad au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Craiova, urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile din Suedia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și complicitate la trafic de mașini furate.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. — I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore și ulterior Curții de Apel Timișoara, care a dispus arestarea preventivă pentru 5 zile.

Până la definitivarea procedurilor de predare către autoritățile suedeze, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Timiș.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.