Tribunalul Înaltei Curți din Nisa împreună cu autoritățile române au cooperat la destructurarea unei rețele de proxenetism

0
256

Tribunalul Înaltei Curți din Nisa împreună cu autoritățile române au cooperat la destructurarea unei rețele de proxenetism


Șase suspecți constituiți într-un grup infracțional organizat au fost reținuți pentru că în perioada (2011-2012) au racolat mai multe tinere pentru a le expluata sexual în Nisa, Franța. Liderul grupării împreună cu locotenenții săi au fost reținuți, iar în urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost ridicate importante sume de bani, bijuterii, electronice și mașini de lux (300 de grame de aur, electronice, 10.120 de lei, 18.430 Euro, 21 de telefoane mobile, documente referitoare la activitatea infracțională, dar și un pistol de 9 mm cu aer comprimat).

 

Colaborarea autorităților de la Pitești cu agenții francezi

 

   Procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, alături de polițiștii din cadrul B.C.C.O. și omolgii lor francezi au organizat „programul” pentru destructurarea acestui grup infracțional specializat în traficul de carne vie. Lucrătorii acestor structuri polițienești au beneficiat și de sprijinul D.P.I.R. Argeș pentru reținerea principalilor suspecți.

   Trei dintre suspecți, în numele cărora fuseseră emise mandate de arestare europene de către Tribunalul Înaltei Curți din Nisa au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti în vederea reținerii pentru 24 de ore pentru constituire, aderare şi sprijinirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism şi spălare de bani.

    Aceștia așteaptă să fie prezentați judecătorilor Curții de Apel Piteși pentru a li se confirma mandatele de arestare europeană.

 

Alexandru PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.