Traian Berbeceanu: ,,Stau după gratii în baza unui dosar >>fabricat<<, în baza unor vinovăţii inventate!"

0
1513

traian berbeceanu 1

Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia a prezentat opiniei publice, din arest, o scrisoare în care îşi susţine nevinovăţia. Acesta precizează că a ajuns ,,să joace” rolul unui infractor de rând din pricina unui dosar ,,fabricat”, iar în România, ţara pentru care a jurat credinţă, notorietatea și autoritatea ,,au fost transformate din virtuți în temeiuri de arestare”.

,,Cine conduce această ţară în care un ofiţer superior al Poliţiei Române este reţinut şi arestat nevinovat?… această ţară în care familia îmi este umilită şi hărţuită zi de zi?… această ţară în care o echipă de elită a Poliţiei Române este <<pusă la zid>> pentru singurul motiv că au servit cu abnegaţie şi sacrificii deosebite, o societate aproape inertă?
Stau după gratii în baza unui dosar <<fabricat>>, în baza unor vinovăţii inventate!
Sunt luat de lângă familia mea minunată, pentru simplul fapt că nu am acceptat să tac, că nu am vrut să fiu <<unul de-al lor>>!
Sunt ţinut departe de echipa mea de profesionişti desăvârşiţi, pentru vina de a fi uniţi, puternici, neînduplecaţi… pentru că avem notorietate şi autoritate!
În România zilelor noastre, NOTORIETATEA şi AUTORITATEA au fost transformate din virtuţi, în temeiuri de arestare!
Nu mă mai interesează nicio sentinţă, în aceste momente cumplite!… singurul VERDICT care mă poate afecta este acela dat de oamenii pe care i-am servit 20 de ani, de colegii şi familia mea, de societatea civilă… iar dacă aceştia au hotărât să mă condamne mă supun necondiţionat, mă resemnez… dar atunci când scap de aici îmi izgonesc copilul într-o ţară normală! Măcar el să trăiască liniştit!
Iar dacă cei care contează pentru mine au încredere şi mă susţin, indiferent de riscuri şi greutăţi mă voi lupta până la capăt.”

Din Arestul IPJ Alba, vă salut cu drag!

03.11.2013 cms.şef Traian Berbeceanu

Fostul șef al BCCO Alba a fost transefrat, luni dimineață, în arest la București. Transferul comisarului vine după ce dosarul lui a fost preluat de DIICOT structura centrală. Decizia îi aparține șefului DIICOT, Alina Bica, și a fost luată în cursul zilei de vineri.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.