ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ RIDICATE DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI

0
276

trafic tigari 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere și Migrației Ilegale și Compartimentului de Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției Frontiera Mehedinți au descins pe timpul unei acțiuni desfășurată pe linia combaterii traficului cu țigări, într-o locație din municipiul Turnu Severin, folosită de traficanții de țigări ca depozit ilegal.

Din locația respectivă polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării 1285 de pachete cu țigări netimbrate și cu timbru Rusia și Ucraina în valoare de 15.000 de lei.

În urma unor acțiuni informativ operative, polițiștii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere și Compartimentului de Sprijin Operativ aparținând Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au obținut date și informații despre existența pe raza municipiului Turnu Severin a unor depozite clandestine de țigări netimbrate.

Astfel, în ziua de 28.02.2014, între orele 06.00—10.00 polițiștii de frontieră severineni au descins în baza autorizației de percheziție emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin într-o locație aparținând lui U. Cezar în vârstă de 54 de ani, persoană suspectată că se ocupă cu traficul cu produse accizabile.

La percheziția efectuată la domiciliul acestuia, polițiștii de frontieră au descoperit un număr de 1285 de pachete cu țigări mărcile Pall Mall, Viceroy, Winston, Marble, Ashima și Monte netimbrate și cu timbru Ucraina și Rusia.

Țigările în valoare de 15.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării.

U. Cezar este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de 10000 de țigarete.

Dacă va fi gasit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 4 ani.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.