SPĂRGĂTORII DE BANCOMATE DIN MEHEDINŢI PRINŞI DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI INVESTIGAŢII CRIMINALE

0
249

atm

Trei persoane, cu vârste de 20 și 21 de ani, din județul Mehedinți, sunt suspectate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Mehedinți de comiterea a 12 fapte de extrageri frauduloase din ATM-uri.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 15.11.2013 — 30.11.2013, pe timp de noapte, în mai multe rânduri și de la aceleași ATM-uri aparținând mai multor unități bancare ar fi sustras diferite sume de bani, în total peste 3.800 de lei.

Pentru sustragerea banilor, aceștia forțau fanta pentru eliberarea numerarului cu ajutorul un dispozitiv special, folosind fără drept și un card ce aparținea altei persoane.

Cei trei suspecți sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos prin utilizarea unui instrument de plată electronic, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia și de acces, fără drept, la un sistem informatic faptă comisă în scopul obținerii de date informatice prin încălcarea măsurilor de securitate, cauza fiind înaintată unității de parchet cu propunere corespunzătoare.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.