ROVINARI, RAIUL ,,ŞMENULUI” CU LIGNIT

0
551

Luni, 13, a fost ziua neagră a micilor ,,întreprinzători” care transportau pe sub mână cărbune. Polţiştii gorjeni au reuşit să confişte în doar o zi peste 60 de tone de cărbune, mare parte a acestuia fiind descoperit ca transportat ilegal în zona Rovinari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Rovinari l-au depistat pe D.N.66-Plopșoru, pe R.I.Ș., în vârstă de 24 ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 10.000 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente legale de proveniență.

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 500 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de cărbune. Pe acelaşi D.N.66-Plopșoru poliţiştii l-au depistat  pe G.C. în vârstă de 30 ani, din orașul Rovinari, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 10.000 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente legale de proveniență.

Mergând pe firul Jiului în aval, pe D.N.66-Bâlteni, poliţiştii din Rovinari l-au oprit în trafic pe M.M. în vârstă de 24 ani, din orașul Rovinari, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 7.420 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente legale de proveniență.

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 1.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de cărbune. Tot pe acelaşi drum naţional a fost decoperit ca transportând cărbune fără forme legale şi  R.I.Ș., în vârstă de 24 ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj.

C.N.L. în vârstă de 23 ani, din comuna Bâlteni a fost de asemnea desoperit în trafic în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 6.400 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente legale de proveniență.

Poliţiştii din Rovinari au mai descoperit în cadrul aceleiaşi acţiuni alte trei persoane care transportau fără documente cărbune, peste 20 de tone. Întreaga cantitate a fost confiscată, iar conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 500 şi 5.000 de lei.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.