Prins în timp fura cupru din camera de comandă a unui releu

0
268

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, D.B.G., domiciliat în comuna Slivilieşti, a fost ,,capturat” la început de week-end de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, în timp ce se afla în camera de comandă a releului de telefonie mobilă de pe raza comunei Slivileşti şi demonta barele de cupru ce asigurau împământarea releului.

 Poliţiştii din Mătăsari s-au deplasat la faţa locului după ce au primit o sesizare din partea unui operator de la o companie privată de telefonie mobilă care sesiza o alertă la reţeaua de cablu.

Prins în fapt, bărbatul de 40 de ani ,,s-a spovedit” şi a prezentat modul de operare. Suspectul a escaladat gardul împrejmuitor al releului după care a pătruns prin efracţie în camera de comandă, forţând  uşa de acces cu ajutorul unui levier în încercarea de a sustrage barele din cupru ce asigurau împământarea releului. Acesta a fost prezentat, ziua următoare, sâmbătă, 20 iulie a.c., Parchetului şi Judecătoriei Motru cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat. Faţă de acesta a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, fiind încarcerat acum între barele de oţel ale Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

ALEXANDUR PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.