Primarul din Malovăţ, în arest pentru 29 de zile

0
235
Foto: mhalert.ro
Foto: mhalert.ro
Foto: mhalert.ro

Prins în flagrant în timp ce ,,băga în buzunar” 20.000 de euro, Gheorghe Băzăvan, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar joi după-amiază, după ce a fost prezentat Tribunalului Dolj a primit 29 de zile de arest preventiv.

Comunicat DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Craiova efectuează acte de urmărire penală față de BĂZĂVAN GHEORGHE, primarul comunei Malovăț, județul Mehedinți, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită.
Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale rezultată următoarea stare de fapt:
La data de 25 octombrie 2013, în calitate de primar al comunei Malovăț, județul Mehedinți, inculpatul Băzăvan Gheorghe a pretins de la un denunțător suma de 20.000 euro pentru ca în schimb să confirme situațiile de lucrări executate de firma denunțătorului în favoarea Primăriei comunei Malovăț în baza a două contracte și pentru a dispune plata contravalorii lucrărilor în valoare de 506.000 lei, executate în baza celor două contracte, convenind ca banii datorați de primărie firmei să fie remiși în cursul zilei de 30 octombrie 2013.
La data de 30 octombrie 2013, inculpatul Băzăvan Gheorghe a primit de la denunțător suma de 20.000 euro, în scopul menționat mai sus, împrejurare în care procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante.
Inculpatului Băzăvan Gheorghe i s-au adus la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 din Codul procedură penală.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.