POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ DE LA BERZEASCA AU CONFISCAT PESTE 300 KG DE PEŞTE

0
485

politia de frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Berzasca au descoperit 310 kg de pește specia caras deținut și transportat ilegal de către un cetățean român, în zona de frontieră.

Ieri, la orele 11:10, pe DN 57, la ieșire din localitatea Cozla, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Berzasca au oprit la control un autoturism marca Volkswagen, de culoare albă, ce se deplasa din direcția Berzasca spre direcția Orșova. La volanul autoturismului se afla Florin C.N., în vârstă de 45 ani, cu domiciliul pe raza județului Dolj.

La controlul efectuat asupra autoturismului s-a descoperit cantitatea de 310 kg. pește specia caras, fără documente legale de proveniență.

Cetățeanului român i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de: ,,deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit”.

Cantitatea de 310 kg. pește, în valoare aproximativă de 1550 lei a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată unei societăți de profil.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.