PESTE 3.000 DE ŢIGARETE CONFISCATE DE POLIŢIŞTII DIN MOTRU

0
440

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru și Secției de Poliție Rurală Motru au acționat în vederea prevenirii și combaterii fapelor de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile, ocazie cu care au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în cuantum de 4.500 lei și au indisponibilizat 3.620 țigarete.

În plasa poliţiştilor a căzut mai întâi o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Motru, în timp ce comercializa 2.200 țigarete fără să dețină documente legale de provenineță. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă  în valoare de 1.500 lei, iar cele 2.200 țigarete au fost confiscate.

O altă persoană de sex feminin, de această dată din Mătăsari a fost surprinsă în timp ce comercializa 1.200 țigarete fără să dețină documente legale de proveniență. Cantitatea de ţigări a fost ridicată şi aceasta a fost sancţionată cu amendă.

Ultimul descoperit de poliţişti a fost un bărbat care comercializa fără documente de provenienţă ţigarete, pe raza localităţii Samarineşti. I-au fost confiscate cele 220 de ţigarete şi a fost amendat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 lei.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.