Pe drumurile publice fără a poseda permise de conducere

0
244

Mai multe persoane au fost depistaţi în timp ce conduceau o serie de autovehicule fără a poseda permise de conducere. Pe numele acestora au fost constituite dosare penaleîn care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehiculpe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii din Tismana, l-au depistat pe A.I., de 32 ani, din comuna Padeş, judeţul Gorj, în timp ce conducea un moped pe DJ 671 Motru Sec, fără a poseda permis de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice. În urma testării cu aparratul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat pentru onducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, în numele său fiind întocmit dosar penal.

În ziua de vineri, 4 persoane şi-au încercat ,,norocul” conducând fără permise, însă fără prea mult succes. Poliţiştii Postului de Poliţie Stăneşti, l-au indetificat pe S.I., de 54 ani, din oraşul Tismana, în timp ce transporta cu un autovehicul cantitatea de 13,445 mc material lemnos, esenţă fag, fără a deţine licenţă de transport. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Faţă de acesta a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului transportului rutier public şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere. 

La Rovinari, a fost identificat H.I., de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe D.J. 674 B, în comuna Fărcăşeşti, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Pe raza comunei Aninoasa a fost descoperit un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autotractor fără să posede permis de conducere. Tot fără permis de conducere a fost prins şi U.V.D., de 36 ani, din comuna Bărbăteşti, conducând un autoturism pe D.J. 661, un moped neînregistrat în circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînregistrat pe drumurile publice şi conducerea unui autoheicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.