NU POLIŢIA ESTE ÎN GREVĂ, LA MOTRU

0
258

Girofaruri, sirene (nu dunărene), poliţişti în civil, poliţişti în uniformă, maşini de poliţie şi hoţi de cablu ,,prinşi în capcană”. Acesta este filmul unui flagrant reuşit, vineri seara, de poliţişti, pe Dealul Bujorăscu, de lângă Motru. În urma unui ,,pont” sau unei ,,sesizări cetăţeneşti”, mai mulţi poliţişti dela PoliţiaMunicipiuluiMotru au ,,aşezat capcane” şi  preţ de câteva ore  s-au ,,întins confortabil”, în boscheţi pentru a-i prinde pe suspecţi.

Aşteptând şi tot aşteptând poliţiştii începuseră să creadă că au fost trimişi după ,,cai verzi pe pereţi” (nu ca-n melodia lui Smiley), însă, în jurul orelor 19:00 şi-au făcut apariţia trei persoane echipate de ,,scandal” cu lopeţi, târnăcoape şi alte…,,tacâmuri”.

În urma flagrantului au fost reţinuţi R.C. în vârstă de 52 de ani, B.I. în vârstă de 46 de ani şi P.G. de 51 de ani, toţi din municipiul Motru în timp ce sustrăgeau o porţiune de cablu telefonic aparţinând  S.C. Romtelecom S.A.

Hoţii de cablu, ,,în grevă cu cătuşe albe”

La Motru, deşi ai zice că toată lumea e în grevă japoneză, treaba nu stă chiar aşa pentru că mai sunt oameni care lucrează fără a purta banderolă albă în jurul braţului, iar din acest motiv 3 persoane au ajuns să poarte, în schimb, cătuşe.

Cei trei hoţi prinşi în flagrant pe Dealul Bujorăscu au sustras în data de 14 iunie a.c. o porţiune de aproximativ 19 metri de cablu telefonic aparţinând societăţii Romtelecom, întrerupând astfel apelurile de urgenţă, putând pune în pericol sănătatea şi chiar viaţa unor persoane. Se pare că prejudiciul cauzat societăţii de telefonie se învârte în jurul sumei de 2.500 lei.

La Parchet pe ,,uşa din dos”

După o noapte petrecută în arestul din Târgu-Jiu, cei trei au ajuns cu duba poliţiei, sâmbătă dimineaţa, pe o vreme sufocantăla Parchetulde pe lângă Judecătoria Motru.

Şi pentru că mica urbe a devenit în ultima vreme capul de afiş al multor can-canuri mediatizate la nivel regional şi central, de la traficanţi de etnobotanice, la asasinate, la persoane divorţate fără voia lor şi până la greva japoneză de la sfârşitul săptămânii trecute s-a decis probabil pentru a nu se mai face atâta tam-tam ca cei 3 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecători Motru pe ,,uşa din dos”.

Aceştia au fost prezentaţi, sâmbătă, 15 iunie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dacă la sfârşitul săptămânii trecute aţi întâmpinat dificultăţi şi telefonul nu a funcţionat, trebuie să ştiţi că cei dela Romtelecomnu au intrat în grevă japoneză, nu ,,v-au lucrat nici serviciile”, ci doar trei ,,depanatori” au tăiat  un cablul în încercarea disperată de a-şi face probabil o reţea, poate şi aceea de socializare în arest, cu accesări limitate.

 

A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.