MUNITIE ASCUNSA IN BAGAJE SI IMBRACAMINTE

0
395

Vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Sighetul Marmaţiei, alături de poliţiştii de frontieră au găsit cartuşe ,,fără număr” în bagajele unei femei, dar şi în buzunarele unui bărbat. Au fost descoperite 333 de cartuşe de calibrul 7,62 mm pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Muniţia descoperită a fost confiscată, iar cele două persoane sunt cercetate acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

În urmă cu două zile, la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană H. Vasyl şi o femei cu dublă cetăţenie ucraineană şi maghiară G. Sztella. Cei doi călătoreau pe jos şi doreau să părăsească teritoriul României.

În momentul în care cei doi au fost întrebaţi dacă deţin obiecte sau bunuri interzise au încercat să fugă şi să se sustragă controlului vamal fapt ce a trezit suspiciunea angajaţilor punctului de control. În urma unui control amănunţit au fost decoperite în sacoşa transportată de femei, în două cutii 332 de cartuşe. iar în buzunarul bărbatului un alt cartuş de acelaşi calibru- 7,62 mm. Cei doi sunt soţ şi soţie.

În continuare se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor de pe lângăl Judecătoria Sighetul Marmaţiei, în vederea documentării întregii activităţi   infracţionale şi depistarea tuturor persoanelor implicate.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.