Hoţi de distribuitoare arestaţi

0
322

Judecătoria Motru, vineri seara, a dispus arestarea preventivă a inculpaţiilor Mihai Elvis, Draga Marian Vasile şi Dafinoiu Marian pe o perioadă de 25 de zile pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, iar aceeaşi instanţă a respins propunerea de arestare preventivă pentru inculpaţii Ciuciu Mihail Valeriu şi Floarea Constantin obligându-i pe cei doi să nu părăsească localitatea de domiciliu tot pentru aceeaşi perioadă

Băieţi specializaţi pe vagoane de marfă

Aşa cum ne-am obişnuit, în fiecare weekend se lasă cu câte o arestare la Judecătoaria Motru, poliţiştii, fie organizează acţiuni de prindere în flagrant sau pur şi simplu ,,infractorii” vin peste ei şi îi roagă cu o reţinere de cel puţin 24 de ore.

Lucrătorii SRPT Craiova, în colaborare cu lucrătorii Poliţiei Motru şi Serviciului de Operaţiuni Speciale au ademenit tinerii infractori în apropierea localităţii Strehaia şi le-au pus ,,frână” în comercializarea mai multor bunuri sustrase din staţiile CFR de la Motru Est şi Valea Copcii din judeţul Mehedinţi.

Au identificat pe Mihai Elvis, Draga Marian Vasile, Ciuciu Mihail Valeriu, Floarea Constantin şi Dafinoiu Marian, toţi din Motru. Au dispus reţinerea acestora şi prezentarea la Paechet şi instanţa de judecată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au reţinut în sarcina acestora că în cursul lunii iunie, cât şi la începutul lunii iulie, Mihai Elvis, Draga Marian şi Ciuciu Mihail Valeriu, au demontat distribuitoare de aer de la vagoanele de marfă staţionate în gara Motru Est sau pe linia din punctul de lucru Valea Copcii, judeţul Mehedinţi.

În această poveste, Dafinoiu Marian şi uneori Ciuciu Mihail Valeriu asigurau paza locului şi îl ajutau pe Floarea Constantin să transporte la autoturismul său, bunurile sustrase.

Chiar dacă ,,au lăsat fără aer” vagoanele de marfă, trei dintre tinerii în cauză respiră aerul boem al arestului din Târgu-Jiu şi aşteaptă ca astăzi să se judece recursul declarat de ei la măsura arestării preventive.

ALEXANDRU PREDA

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.