Grup, grup, grup( infracţional) când pleci la zdup! Hoţi de carburanţi prinşi la Motru

0
286

Grup, grup, grup( infracţional) când pleci la zdup! Hoţi de carburanţi prinşi la Motru  

Lucrătorii Poliţiei Mun. Motru au reuşit să identifice un grup infracţional de hoţi de motorină care veneau frecvent de pe raza judeţului Mehedinţi ,,să alimenteze” din rezerva utilajelor  microcarierelor particulare.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor, când au constatat că, peste o tonă de motorină a fost şterpelită din diferite camioane şi utilaje care desfăşurau activităţi în zonele de exploatare minieră. Hoţii, cinci infractori fără ştate vechi la poliţie, dar cu expertiză în domeniu au căzut în plasa poliţiştilor în urma unor activităţi de rutină.

        S-a stabilit că G.C.E. din Drobeta Turnu-Severin împreună cu I.T., G.G.M., C.T.M. şi A.T. toţi din comuna Şişeşti, sat Noapteşa au sustras, în perioada septembrie-decembrie anul curent, carburant din utilaje şi mijloace de transport aparţinând unor importanţi oameni de afaceri din  Motru, Cătunele şi Leurda, care exploateză cărbune în microcariere particulare, folosind  ,, scule fermecate” pentru deschiderea buşoanelor de la rezervoare.

       Autorii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de furt, dar se pare că datorită „cuminţeniei” lor li s-a desenat o interdicţie de a nu părăsi ceva imaginar, probabil ţara, că oricum Europa e mai aproape de Şişeşti decât Noapteşa de Motru.

     Deci, putem trage o concluzie, nu conteză că furi, ci  cum ,, ard unii gazul de pomană” să te prindă.

 

 

Alexandru PREDA

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.