FLAGRANT: PRINS CU CÂTEVA KILOGRAME DE COCAINĂ, AMFETAMINE ȘI HAȘIȘ ASUPRA LUI

0
294
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro

Un bărbat, membru al unei grupări infracționale, a fost prins în flagrant în timp ce transporta un colet, care conținea 5,5 kg de cocaină, amfetamine și hașiș. Drogurile ar fi fost aduse din Olanda, în vederea comercializării.

Polițiștii din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate București — Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial București, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de droguri de risc și de mare risc (cocaină, amfetamină, cannabis și rezină de cannabis).

În urma investigațiilor, a reieșit faptul că, liderul unei grupări infracționale ar fi introdus pe teritoriul României, din Olanda, prin intermediul unor firme de transport persoane și coletărie, diferite cantități de droguri de risc și mare risc, în vederea comercializării pe raza municipiilor București și Constanța.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii antidrog l-au depistat pe bărbat, pe raza municipiului Constanța, în timp ce transporta un colet poștal, care conținea cantitățile de 4,5 kg cocaină și amfetamine și 1 kg. de hașiș.

În cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, pentru trafic ilicit internațional de droguri de risc si de mare risc, trafic ilicit de droguri de risc si de mare risc, deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 143/2000. Cel în cauză urmează a fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. La activități au participat și polițiști din cadrul B.C.C.O. Constanța și jandarmi.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. București — Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.