DROGURI ÎN PARCAREA UNUI HIPERMARKET

0
435

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Biroul Teritorial Mehedinți, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au prins ieri în flagrant trei persoane în timp ce vindeau droguri de mare risc în parcarea unui hipermarket  din municipiul Craiova.

La începutul acestei săptămâni, procurorii DIICOT Mehedinţi au dispus începerea urmării penale față de numiții Neacșu Ion Daniel (23 de ani), Logofătu Alexandru Christian (20 de ani) și Mandă Marinel Gelu (23 de ani), iar astăzi au luat măsura reținerii lor pentru 24 de ore  sub acuzația de săvârșire a infracțiunii  de  deținere și vânzare de droguri de mare risc, respectiv herionă.

Inculpaţii au pus în vânzare la data de 22 septembrie a.c. peste 900 de grame de heroină contra sumei de 40.000 de lei, după ce cu o zi înainte vânduseră acelorași cumpărători o doză de 3 grame de heroină.

În urma percheziţiilor, în casa unuia dintre inculpaţii au fost descoperite şi ridicate alte 60 de grame din acceaşi substanţă psihotropă.

Cei trei inculpați reținuți vor fi prezentați astăzi Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.